Το Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ Έδεσσας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στην Έδεσσα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με θέμα την υγιεινή διατροφή. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

Φωτογραφία αρχείου

11:00 – 11:10 Προσέλευση.
11:10 – 11:20 Έναρξη – Χαιρετισμοί.
11:20 – 11:40 «Υγιεινή διατροφή – Πρόληψη παχυσαρκίας»
Μαχαιρίδου Συμέλα, Διατροφολόγος, εκπαιδευτής ΙΕΚ Έδεσσας

11:40 – 12:00 «Επιλογή & χρήση κρεατικών»
Λαζαρίδης Στάθης, Αρχιμάγειρας, εκπαιδευτής ΙΕΚ Έδεσσας

12:00 – 12:20 «Σπατάλη τροφίμων (food waste)».
Κουρατζόγλου Θεόδωρος, Αρχιμάγειρας, εκπαιδευτής ΙΕΚ Έδεσσας

12:20 – 12:30 Εμπειρίες από σπουδαστές του ΙΕΚ Έδεσσας

12:30 – 12:40 Τουρισμός & Μαγειρική
Κουρατζόγλου Θεόδωρος, Αρχιμάγειρας, εκπαιδευτής ΙΕΚ Έδεσσας

12:40 – 13:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση

-Ο-
Διευθυντής
Χρήστου Χριστόδουλος