Το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο» το περασμένο Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και θεαματικούς αγώνες.

Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές εκ των οποίων οι 6 στα μετάλλια.
Συγκεκριμένα στο 1ο σκαλί του βάθρου και το χρυσό μετάλλιο κατάφεραν να φτάσουν οι :
Μπόπτση Αναστασία στην κατηγορία των +68 κιλά Νεανίδων, Τότλης Ιωάννης κατηγορία -57 κιλά Παίδων και η πρωτοεμφανιζόμενη Νέτσου Σταυρούλα στην κατηγορία των -53 κιλά Κορασίδων, συγκεντρώνοντας την μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία τους για τα έως τώρα πρωταθλήματα.

Ενώ στην 3η θέση κατάφεραν να φτάσουν οι: Μαλίγκα Έλενα στην κατηγορία των -49κιλά Νεανίδων 2003, ο Καλούδης Μάριος που αγωνίστηκε στην κατηγορία των -45 Πανπαίδων και ο Παυλίδης Βασίλης Άγγελος στην κατηγορία – 49 κιλά Πανπαίδων. Ενώ χωρίς διάκριση αγωνίστηκε ο Μπινιόλας Αθανάσιος στην κατηγορία των – 27 κιλά Παίδων κέρδισε τον πρώτο αγώνα και έχασε στον δεύτερο και προημιτελικό.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους , από τα τρία προκριματικά Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ ο πρώτος κάθε κατηγορίας παίρνει 8 βαθμούς, 6 βάθμους ο δεύτερος και 3 βαθμούς ο τρίτος και μαζί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τυχόν Διεθνείς Διακρίσεις αυτός που συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία κατοχυρώνει την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ για το 2018.