Την επανεκλογή του στο κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελλάδος πέτυχε ο Εδεσσαίος οικονομολόγος εκπαιδευτικός κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης.

φώτο αρχείου

Οι εκλογές έγιναν την Κυριακή 14 Μαΐου 201 στην Αθήνα. Ο κ. Πριβαρτιτσάνης, ο οποίος κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου της ΕΟΕΔΕ κατά την περασμένη τριετία, ήρθε δεύτερος σε ψήφους πανελλαδικά, γεγονός που καταδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών του όλα αυτά τα χρόνια για τον κλάδο των οικονομολόγων εκπαιδευτικών. Η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου αναμένεται να γίνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα.

Ο κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ παραβρέθηκε ο εκπαιδευτικός κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, τη Δευτέρα 16/5/17 στην Αθήνα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ζωγραφάκη, όσο και με άλλα μέλη του ΔΣ. Ο κ. Πριβαρτιτσάνης έκανε σύντομη παρέμβαση κατά τη συνεδρίαση, εκθέτοντας τον προβληματισμό των εκπαιδευτικών σχετικά με τη συνοδεία μαθητών σε σχολικές εκδρομές και την απουσία αξιόπιστου θεσμικού πλαισίου που να διασφαλίζει την προστασία των εκπαιδευτικών σε περιπτώσεις ατυχημάτων, μετά και από τις εξελίξεις που υπάρχουν σε σχολείο της Νάξου όπου διώκονται ποινικά και πειθαρχικά κάποιοι εκπαιδευτικοί. Επίσης, ο κ. Πριβαρτιτσάνης ζήτησε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ να υπάρξει άμεσα ενημέρωση για το θέμα της αναγνώρισης πλασματικών χρόνων προϋπηρεσίας σπουδών, στρατού κλπ.