Κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό με φόντο την Έδεσσα διεξήχθη ο παραδοσιακός ποδοσφαιρικός αγώνας Σάββατο 24 Ιουνίου μεταξύ Παλαίμαχων και Νέων Ριζαρίου όπου λαμβάνει χώρα τα 10 τελευταία χρόνια με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και μέσα σε αθλητικά πλαίσια, με γκολ και φάσεις

(αποκρούσεις, δοκάρια, πέναλτυ και πολλές χαμένες ευκαιρίες) όπως θα ταίριαζε σε ένα επαγγελματικό παιχνίδι.

Οι νέοι του Ριζαρίου μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι και άνοιξαν το σκορ ενώ στη συνέχεια το διεύρυναν με τους Παλαίμαχους να παίρνουν μπρος μετά τα πρώτα 6 τέρματα και μειώνοντας σε 7-6!


Όλοι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι ακόμη και οι λιγοστοί φίλαθλοι που προσήλθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο γήπεδο λόγω ανυπόφορης ζέστης.

Στον αγώνα ήλθε κι ένας απρόσμενος φίλος της ομάδας, ένας πελαργός, όπου κάθισε με το ένα πόδι στους προβολείς του γηπέδου και κάθισε να παρακολουθήσει τον αγώνα!

Μετά το παραδοσιακό παιχνίδι η διοίκηση και οι φίλοι του Ορφέα Ριζαρίου ετοίμασαν μια νόστιμη έκπληξη σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ήδη από το δεύτερο μισό του ημιχρόνου άναψαν τα κάρβουνα και ψήθηκαν λαχταριστά λουκάνικα και παϊδάκια καθώς και παγωμένες μπύρες όπου όλοι τα τιμήσανε.

Οι φίλοι και παίκτες του Ριζαρίου είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται από την αγάπη τους προς το δημοφιλές άθλημα!