Επισκεφτήκαμε τον Γιάννη Χατζόγλου στον Δήμο Έδεσσας και μοιραστήκαμε ένα καθημερινό πρωϊνό μαζί του στην εργασία που του ανατέθηκε ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πρασίνου, Ανακύκλωσης, καθημερινότητας καθώς και υπεύθυνος για τα κοιμητήρια. Συζητήσαμε μαζί του διάφορα θέματα όπου τα πιο σημαντικά τα παραθέτουμε παρακάτω σε αυτήν τη βίντεο συνέντευξη!

Αιρετός όχι για την καρέκλα και τα χρήματα, αλλά για να είναι ένας “ταπεινός υπηρέτης” αυτών που τον εμπιστεύθηκαν και τον ψήφισαν μιας και είναι άμισθος αντιδήμαρχος και δουλεύει με μεράκι και με κριτήριο πάντα το δίκαιο του δημότη – πολίτη, με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και ρεαλισμό. Σιγά-σιγά βλέπουμε κάτι να αλλάζει προς το καλύτερο στους δρόμους προς την Έδεσσα και τα χωριά μας και σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν οι συνδημότες μας με την παιδεία τους με ένα απλό πράγμα που πρέπει όλοι οι πολίτες του κόσμου να κάνουν : να πετάμε τα σκουπίδια σε κάδους απορριμμάτων για να κρατάμε καθαρό το περιβάλλον μας! Δεξιά και αριστερά των πρανών των οδών καθαρίζονται καθημερινά τα χόρτα για να μην γεμίζουμε το καλοκαίρι με κουνούπια αλλά και για την αισθητική ομορφιά μιας και υπήρχαν σημεία όπου είχαν να καθαριστούν για πολλά χρόνια και έδειχναν άσχημα στον επισκέπτη. Τον είδαμε με προσωπική εργασία να αναμορφώνει το πάρκο καταρρακτών και να το μετατρέπει σε πάρκο πίνακα ζωγραφικής! Ετοιμάζονται παιδικές χαρές με ασφάλεια και περιφραγμένες!
Με όπλο τις γνώσεις, καθώς και την υπευθυνότητα που πρέπει να διακρίνει τον κάθε αντιδήμαρχο, ο Χατζόγλου στέκεται στο πλάι υπερασπιζόμενος με μαχητικότητα κάθε θεμιτό προσωπικό πρόβλημα συνδημότη μας από όπου κι αν ζητηθεί, δίνοντας μέσα στο συμβούλιο αποτελεσματικές λύσεις με νηφαλιότητα και λογικά επιχειρήματα.
Ο Γιάννης Χατζόγλου έχει άψογη συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου που δουλεύουν πάνω στην καθαριότητα και μάλιστα τους αποκαλεί συνεργάτες και τους συνεπικουρεί με ανθρωπιά. Είδαμε στα κοιμητήρια της πόλης μας αλλά και του κάθε χωριού συνολικά την καθαριότητα που επικρατεί εντός αλλά και τις μελέτες που γίνονται για την απομάκρυνση επικίνδυνων δέντρων. Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε στο μέλλον στο πάρκο Κιουπρί μια περίτεχνη βρύση καθώς και μια βρύση στην πλατεία Στουγιαννάκη ενώ για τον Γιάννη Χατζόγλου ευχόμαστε να συνεχίζει με το ίδιο μεράκι σε αυτό που άρχισε και φαίνεται να αλλάζει στον τόπο μας!