Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Έδεσσας εδώ και μία εβδομάδα προχώρησαν σε εκτεταμένες επεμβάσεις στα σχολεία όλου του Δήμου. Οι συνεργάτες καθαριότητας, κήπων και ελαιοχρωματισμού, με την άμεση επίβλεψη και μέριμνα του αντιδήμαρχου κ. Γιάννη Χατζόγλου επενέβησαν σε κάθε γωνιά, όχι μόνο των σχολικών κτιρίων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου αυτών.


Μάλιστα βάφτηκε και το πρώτο Δημοτικό σχολείο Έδεσσας καθώς και όπου αλλού υπήρχε ανάγκη.

Οι συνέργάτες καθαριότητας έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται από τους προαύλιους χώρους που επισκεφτήκαμε.
Η διευθύντρια του 1ου Ενιαίου Λυκείου Έδεσσας Χριστίνα Ενέ

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας είδαμε και συνομιλήσαμε με τη διευθύντρια του 1ου Ενιαίαου Λυκείου Έδεσσας κα Χριστίνα Ενέ καθώς και της υποδιευθύντριας κας Ρίζου.
Πολλά χρόνια στην υπηρεσία της Παιδείας κα Ενέ και κα Ρίζου. Η αγάπη τους για τη διδασκαλία και για τα παιδιά αποτελεί κίνητρο για συνεχή εξέλιξη!

Ενώ στο 2ο Ενιαίο Λύκειο είδαμε και συνομιλήσαμε τον αντιδήμαρχο κο Πασχάλη όπου έδινε οδηγίες για μια πλάκα η οποία έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό.
Ο αντιδήμαρχος Πασχάλης βρίσκεται πάντα εκεί για να δίνει λύσεις στα όποια προβλήματα υπάρχουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Πολύ καθαροί οι προαύλιοι χώροι όλων των σχολικών μονάδων!