Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι είναι οι συμμετέχοντες σε αυτό το ξεχωριστό event της πόλης μας, τον Νυχτερινός Δρόμο Νερού. Σχεδόν τους 500 έφτασαν οι συμμετέχοντες οι οποίοι τίμησαν την πόλη μας αλλά και τους ίδιους τους κάνοντας μια καλή προπόνηση με τα 5 χιλιόμετρα σε μια πανέμορφη διαδρομή που ξεκίνησε και τελείωσε στα μικρά καταρρακτάκια.

Ένα μεγάλο ευχαριστήριο στον Σύλλογο Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας οι οποίοι σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας διοργάνωσαν και φέτος αυτήν την εκδήλωση!


Ιδιαίτερη μνεία και στους εθελοντές που με τη δική τους συμβολή δείχνουν ότι η βοήθεια που προσφέρουν είναι μία ανιδιοτελής προσφορά που συμβάλλει στη συνολική ευημερία της κοινωνίας και φυσικά της ίδιας μας της πόλης! Άψογη ήταν και η τροχαία της Έδεσσας όπου με τη συμβολή της έφερε σε πέρας την εύρυθμη λειτουργία των οδηγών και με ασφάλεια έτρεξαν όλοι οι συμμετέχοντες. Το Δ.ΙΕΚ Έδεσσας υπό τον σεφ Θεόδωρο Κουρατζόγλου με τους καταπληκτικούς μελλοντικούς μάγειρες ετοίμασαν για όλους τους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή λιχουδιά η οποία έγινε ανάρπαστη και έδωσε δύναμη για τη συνέχεια που θα επακολουθούσε στη νυχτερινή ζωή της Έδεσσας! Στην εκδήλωση ήταν κι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας με την Πρόεδρο Δανάη Τριγωνάκη και τα εθελοντικά μέλη όπου ενημέρωναν τους παρευρισκόμενους για τα οφέλη της δωρεάς των μυελών των οστών όπου ο καθένας και η καθεμιά που το επιθυμούσε γίνονταν εθελοντής-εθελόντρια.