Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (28-11-2017) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η Αρχή.
Σύλληψη για πλαστογραφία
Συνελήφθη χθες (28-11-2017) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, πλαστογράφησε ασφαλιστήρια συμβόλαια για δύο οχήματα ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε δώσει στον 48χρονο χρηματική αμοιβή για την ασφάλιση των οχημάτων.
Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη
Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 21-11-2017 μέσω αγγελίας πώλησης αυτοκινήτου σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, έπεισε 38χρονο ημεδαπό να του καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 3.800 ευρώ για την αγορά του οχήματος, που δεν πραγματοποιήθηκε.
Θανατηφόρο τροχαίο
Χθες (28-11-2017) την 17.10 ώρα στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονη ημεδαπή, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 28χρονης οδηγού και τον τραυματισμό της 73χρονης οδηγού και 64χρονης που επέβαινε στο ίδιο όχημα. Προανάκριση για αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.