Από τον Δήμο Έδεσσας ανακοινώνεται ότι το κλάδεμα των δέντρων συνεχίζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και συνεργεία εργαζομένων του Δήμου.

Σήμερα βρεθήκαμε κοντά στα συνεργεία του Δήμου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πρασίνου Γιάννη Χατζόγλου όπου βρίσκεται πάντα κοντά στους εργαζόμένους επιβλέποντας και δίνοντας οδηγίες Επί της 25ης Μαρτίου καθώς και στην Καπετάν Γαρέφη γύρω από τους καταρράκτες. Πέρυσι κατά τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο είχαμε προβλήματα στις περιοχές αυτές όπου κλαδιά έπεφταν ευτυχώς στο κράσπεδο δίχως κάποιον τραυματισμό. Η πρόληψη είναι ό,τι καλύτερο ενώ ειδικοί γεωπόνοι κατηγορηματικά μας δήλωσαν ότι τα δέντρα αυτά μετά το κλάδεμα θα αναπτυχθούν!


Ο Γιάννης Χατζόγλου, προγραμματίζει με βάση όλα τα δεδομένα τις φυτοτεχνικές εργασίες σε όλες τις χρονικές περιόδους και σε όλους τους χώρους σε συνεργασία με τα υπόλοιπα Τμήματα γεωτεχνικών εφαρμογών, παρακολουθεί την υλοποίησή τους και συντάσσει Μηνιαίες Εκθέσεις Ελέγχου.
Έχει την ευθύνη της υλοποίησης του τεχνικού Προγράμματος της υπηρεσίας και συντάσσει τριμηνιαίες αναφορές εξέλιξής του προς τη Διοίκηση ή οποτεδήποτε αυτή ζητηθεί.
Φροντίζει να τηρούνται απολογιστικά στοιχεία της δραστηριότητας της Υπηρεσίας και να παράγονται αντίστοιχες εκθέσεις.
Καταγράφει και τηρεί αρχείο με όλους τους υπάρχοντες χώρους πρασίνου και τις εργασίες που γίνονται σ` αυτούς.
Έχει την ευθύνη της συνεργασίας και του συντονισμού με τις άλλες Υπηρεσίες του Δήμου και με τις υπηρεσίες του Δημοσίου για τα θέματα που αφορούν το πράσινο της πόλης.