Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (19-12-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, 42χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα προσπάθησε να αφαιρέσει τις μπαταρίες σταθμευμένου φορτηγού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς που τον ακινητοποίησαν. Από την κατοχή του κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
Σύλληψη για εισαγωγή βεγγαλικών

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνελήφθη χθες (19-12-2017) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Προμαχώνα, 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα και να μεταφέρει, 498 πυροτεχνικές κατασκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (19-12-2017) το απόγευμα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 49 και 27 ετών, για αγοραπωλησία κάνναβης. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο από την κατοχή του 49χρονου κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 27χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε στη συνέχεια και σε έρευνα της οικίας του και του οχήματός του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 68 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση κάνναβης.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (19-12-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 49χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, φιάλες με συνολικά 307,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:
• στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΑΣ.
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών:
• στην Επαρχιακή Οδό Σερρών – Λαϊλιά, από το 24ο χιλιόμετρο έως Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά.
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής:
• στην Επαρχιακή Οδό Αρναίας – Ταξιάρχη, από το 1ο χιλιόμετρο έως τον οικισμό του Ταξιάρχη.