Ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (22-2-2018) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Σερρών, για το αδίκημα της ληστείας.
Συλλήψεις για απόπειρες κλοπών και εξιχνίαση κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (22-2-2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, δύο ημεδαπές ηλικίας 24 και 20 ετών, διότι από την έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα παραβίασαν δύο σπίτια, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη ενεργώντας με 16χρονη συνεργό της, την 21-2-2018 σε περιοχή των Σερρών, διέπραξαν απόπειρα διάρρηξης και διάρρηξη οικίας, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και δύο χρυσές λίρες.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (22-2-2018) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για το αδίκημα της ληστείας.

Ληστεία

Σήμερα (23-2-2018) τα ξημερώματα, 4 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν σε κατάστημα στις Σέρρες και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Τις έρευνες για την αναζήτηση των δραστών και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.