Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθησαν σήμερα (31 Μαΐου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 38χρονος και 42χρονη, ημεδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, διαπιστώθηκε ο 38χρονος να κατέχει επιμελώς κρυμμένες αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 37,6 γραμμαρίων και κάνναβης συνολικού βάρους 6,3 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή τους, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.

• Συνελήφθη χθες (30 Μαΐου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 21 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε όπως και το παραπάνω όχημα. Επιπλέον στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κοκαΐνης. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

• Συνελήφθη χθες (30 Μαΐου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 102 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε όπως και το παραπάνω όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη προχθές (29 Μαΐου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 22χρονος υπήκοος Πακιστάν, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 578 πακέτα τσιγάρων και 25 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.