Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (15 Ιουλίου 2018) το απόγευμα στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 28χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών για το αδίκημα της ληστείας.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα προχθές (14 Ιουλίου 2018) το πρωί, μαζί με άγνωστη συνεργό του, διέρρηξαν την είσοδο οικίας 62χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ και άλλα αντικείμενα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Σήμερα (16 Ιουλίου 2018) και ώρα 01.15 στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καλών Δένδρων – Κόμβος Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης/Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με γεωργικό ελκυστήρα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του Ι.Χ.Ε. οχήματος και τον τραυματισμό του οδηγού του γεωργικού ελκυστήρα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.