Συλλήψεις για πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθησαν χθες (24 Ιουλίου 2018) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 2 αλλοδαποί ηλικίας 44 και 55 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού συνολικά 11 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ, ως προερχόμενο από τις συναλλαγές τους με τα πλαστά χαρτονομίσματα.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (24 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι στην Χαλκιδική, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης για ληστεία. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολικά ποινή φυλάκισης 13 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (24 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 21χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 34,4 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.