Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (12 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 34χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε χώρο ιδιοκτησίας του 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 351,5 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (12 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 25χρονος αλλοδαπός, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα 1 τσάντα που ανήκε σε υπάλληλο του καταστήματος. Η κλεμμένη τσάντα βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων.

Εξιχνιάσεις κλοπών

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, καθώς όπως διαπιστώθηκε χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα αναλήψεων 25χρονης την οποία είχε χάσει, πραγματοποίησε συνολικά 7 ανέπαφες συναλλαγές σε εμπορικά καταστήματα στην πόλη των Σερρών συνολικής αξίας 82 ευρώ. Η κάρτα αναλήψεων βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην παθούσα.

• Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σε βάρος 33χρονου και 38χρονης, ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 1 και 6 Σεπτεμβρίου 2018 διέρρηξαν μονοκατοικία 34χρονου στα Γιαννιτσά και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 750 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου και 21χρονης, ημεδαποί, καθώς όπως διαπιστώθηκε το πρωί της 1 Σεπτεμβρίου 2018 διέρρηξαν παγκάρι Ιερού Ναού στις Σέρρες και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.