Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν προχθές (2 Σεπτεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 20 και 24 ετών, καθώς λίγο νωρίτερα παραβίασαν παράθυρο οικίας 77χρονης και αφαίρεσαν 1 κινητό τηλέφωνο και μία χρυσή αλυσίδα. Το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην κάτοχο της. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της ίδιας μέρας διέρρηξαν οικία 66χρονης στην ίδια περιοχή και αφαίρεσαν 1 κινητό τηλέφωνο.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις • Συνελήφθη χθες (3 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 35χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
• Συνελήφθη χθες (3 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.