Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθη χθες (1 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 26χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρα ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ενώ ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και δύο μαχαίρια.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονης και 26χρονου, ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Αύγουστο σε περιοχή της Πιερίας, μπήκαν σε κατάστημα μαζί με συνεργούς τους και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα αξίας 500 ευρώ.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (1 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για αποδοχή και έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (1 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 30χρονος αλλοδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συνολικά 160 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καύσιμα κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.