Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθησαν χθες (24 Ιανουαρίου 2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών και του Τμήματος Τροχαίας Μουδανιών, δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 25 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της προηγούμενης ημέρας αφαίρεσαν εργαλεία και άλλα αντικείμενα από αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο 21χρονος ενεργώντας μαζί με 28χρονο συνεργό του, αφαίρεσαν το προηγούμενο διάστημα σε περιοχές της Χαλκιδικής 3 μπαταρίες οχημάτων και ποσότητες υγρών καυσίμων από μηχανήματα σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα το οποίο χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των κλοπών και συνελήφθη η 40χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια του οχήματος. Ακόμη διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Χαλκιδικής για ληστεία.

• Συνελήφθησαν χθες (24 Ιανουαρίου 2019) το βράδυ, σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 4 ανήλικοι ημεδαποί και 1 ανήλικος αλλοδαπός, διότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, διέρρηξαν την οικία 47χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα. Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

• Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 32χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, ενεργώντας με 44χρονο συνεργό του, διέρρηξαν κατάστημα στην ίδια περιοχή και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 1.470 ευρώ.

Οδικά σημεία που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες Λόγω χιονόπτωσης – παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία:
• Ημαθία:
 από το 10ο έως το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας – Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου,
 από το 10ο έως το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας – Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια.

Επίσης λόγω θυελλωδών ανέμων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα παρακάτω οδικά σημεία:
• Πέλλα:
 από το 17 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας,
 από το 7 χιλιόμετρο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.