Πραγματοποιώντας της καλύτερη εκτός έδρας εμφάνισή του κόντρα σε μια ιστορική ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της η ομάδα της πόλης έπαιξε για την ιστορία της και έδωσε τέλος στους ψιθύρους αλλά και κακόβουλους ότι ο Αερωπός θα έδινε το παιχνίδι.

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση στην καριέρα του ο νεαρός τερματοφύλακας Σάκης Αθανασίου απέκρουσε 4 από τα 6 πέναλτυ και κατέβασε στην κυριολεξία τα ρολά.
Ακολούθησαν σε απόδοση Μισαηλίδης, Κεσίδης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Στο τέλος ο Αερωπός Man Dynamic χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο και με τη νίκη αυτή βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-7, 4-9, 6-11, 6-13, 8-16 (ημχ), 11-18, 13-21, 16-24, 19-26, 21-30, 21-33.

Οι συνθέσεις:
ΧΑΝΘ (Τούτσης): Μπόλας, Τσιρογιάννης, Σαρηγιαννίδης, Τσαγκαράκης, Τζίνεβης, Βασιάδης, Ιωαννίδης, Κεσίδης, Βασιάδης, Ιωαννίδης, Στίγγας, Βαρδάκας, Αγαθόνικος, Παπαβασίλης, Μηλόπουλος, Ρίζος, Αρβανιτίδης, Γιαννακόπουλος.
Αερωπός (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυρόπουλος, Μαυροδουλάκης, Λάππας, Τζουβάρας, Μισιρλίδης, Θεοδωρόπουλος, Δημάκης, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μισαηλίδης, Κεσίδης, Κυριακού, Αρβανιτίδης, Λιόφης.
Διαιτητές: Μιχαηλίδης – Κατσίκης.