Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (25 Φεβρουαρίου 2019) το βράδυ στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που οδηγούσε κατά την έξοδό του από τη χώρα, διαπιστώθηκε να έχει αποκρύψει στο χώρο των αποσκευών και να μεταφέρει 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου του από τη χώρα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (25 Φεβρουαρίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 41χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος την τσάντα 59χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Εξιχνίαση κλοπής τροχοφόρου

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι την 28 Ιανουαρίου 2019 αφαίρεσε από τα Νέα Μουδανιά δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία εντοπίστηκε σε περιοχή της Πέλλας και θα αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχο της.

Οδικά σημεία που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες Λόγω χιονόπτωσης – παγετού αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στα εξής οδικά σημεία:
 Χαλκιδική:
• από το 76 έως το 85 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη)
• στο οδικό δίκτυο του Αγίου Όρους