Το River Bar ανανεώθηκε με δύο πολύ όμορφους, πολύ εργατικούς και δραστήριους ανθρώπους, την Έλενα Σιώρη και τη Δήμητρα Σουλιώτη.

Το River ήταν πάντα ορμητικό και στα χρόνια μας πρώτο στη διασκέδαση, έχοντας τη δύναμη να παρασύρει τον κόσμο σε ξέφρενους βραδινούς, διασκεδαστικούς ρυθμούς που μόνο οι θαμώνες γνωρίζουν…

Από τις πιο αγαπημένες κακές συνήθειες της πόλης, για να διαβάσεις την εφημερίδα σου τα σαββατοκύριακα εν τη ηρεμία το πρωί πίνοντας το καφεδάκι σου ή μετά κατά το μεσημέρι προς την άνοιξη με μια κοπάνα από το σχολείο την τελευταία ώρα βρίσκοντας συνομίλικους από άλλα Γυμνάσια ή Λύκεια!

 


Πόσες αναμνήσεις, πόσα χαμόγελα και συζητήσεις…

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ξαναπιώ την πρώτη ημέρα έναρξης τον κλασσικό φραππέ μας παρέα με τις πολύ όμορφες νεαρές ιδιοκτήτριες και να παρουσιάσουμε το αγαπημένο μας στέκι.

Δήμητρα, Ελένη και όλο το team, σας εύχομαι στο νέο αυτό ξεκίνημά σας, καλές δουλειές με δύναμη, κουράγιο και είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλώσουν αυτές οι γενιές με νέες εμπειρίες, πολύ χορό, διασκέδαση και συνεχίστε τα event προσφέροντας ένα λιθαράκι στον πολιτισμό, στην κουλτούρα αλλά και τη νέα καλοπροαίρετη ανανεωμένη τρέλα της πόλης μας!