Εξιχνίαση ληστείας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών ηλικίας 32, 29 και 21 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάρτιο του 2018 ενεργώντας με μία συνεργό τους, παραβίασαν οικία σε περιοχή της Πιερίας και με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 89χρονης ημεδαπής, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 300 ευρώ και χρυσαφικά.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, αναρτούσε ψευδείς αγγελίες πώλησης κινητών τηλεφώνων στο διαδίκτυο, με σκοπό να αποκομίζει παράνομο οικονομικό όφελος. Ειδικότερα, από το Νοέμβριο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2018, εξαπάτησε 3 άτομα από τα οποία απέσπασε συνολικά 870 ευρώ, που του κατέβαλαν μέσω ταχυδρομικών επιταγών.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2019) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 20χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσε από εργοτάξιο μεταλλικά οικοδομικά υλικά, τα οποία εντοπίσθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 128,6 γραμμάρια καπνού εμποτισμένου με κάνναβη σε υγρή μορφή και ένα τσιγάρο κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, 22χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών και 10 ημερών, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.