Ήδη από τις 7 η ώρα το απόγευμα προσέρχονταν ο κόσμος στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας γεμίζοντας σιγά-σιγά το προαύλιο.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Έδεσσας καθώς και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας Νομού Πέλλας έδωσαν το παρών τους με αισιοδοξία και μεγάλη δυναμική.

Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συνομιλήσουμε με τον υποψήφιο δήμαρχο Έδεσσας της Λάϊκής Συσπείρωσης Χαράλαμπο Τσιτσάγκα αλλά και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρη Αβραμόπουλο οι οποίοι ήταν πολύ ευγενικοί και ικανοποιημένοι από τον προσερχόμενο κόσμο.

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Χαράλαμπο Τσιτσάγκα άνοιξε η εκδήλωση της παρουσίασης των θέσεων κι έπειτα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρη Αβραμόπουλο για να πάρουν το θερμότατο χειροκρότημα των συμπολιτών μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκεται πάντα κοντά στον εργαζόμενο και τον αγρότη αλλά και στον λαό που μοχθεί και αναζητεί ένα καλύτερο μέλλον σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Πάντα με το δίκαιο του απλού πολίτη που πολλές φορές αδικείται από ένα καθεστώς, όπου όμως αν πέσει στην αντίληψη τους πηγαίνουν και βοηθάνε την κατάσταση ενωμένοι και συνήθως μέσα από αυτές τις δράσεις έχουν πετύχει πολλές φορές την αποφυγή του «κακού».

Αυτό μπορεί να μεταφράζεται με την κατάσχεση ενός σπιτιού ή με τον αγώνα κατά κάποιου εργαζομένου που υπέστη αδικία αλλά λόγω του κεφαλαίου δεν μπορεί μόνος του να το αντιμετωπίσει. Αγώνες ακόμη και για την Τρίτη Ηλικία που αντί όπως οι πρόγονοί μας νομοθετούσαν πάντα με γνώμονα την καλυτέρευση των πραγμάτων για μια άνετη ζωή, αντίθετα εμείς, όλα αυτά τα χρόνια συμπεριφερόμαστε αντιστρόφως ανάλογα για τη χειροτέρευσή τους.

Όπως επίσης αγώνες για τους νέους μας αλλά και τη μέση ηλικία, που αντί να βρίσκουμε τρόπους και προγράμματα να πετύχουμε το αδιανόητο, δηλαδή όλοι μας να έχουμε μια ευκαιρία στη χαρά της εργασίας και να νιώθουμε χρήσιμοι στην κοινωνία με κάποιο βιώσιμο μισθό, εμείς συνεχίζουμε με δεδομένο ότι κάποιοι υποχρεωτικά πρέπει να μείνουν στο περιθώριο διότι έτσι είναι ζωή, όπως στην αλυσίδα των ψαριών.

Τους υποψήφιους δημοτικούς και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους καθώς και τις θέσεις τους θα τους μνημονεύσουμε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο καθώς και καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές τόσο της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο μας όσο και για την παράταξή της στην Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας του Νομού Πέλλας.

Παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την εκδήλωση!