Ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Τσεπκεντζής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Κοινωνίας σε Κίνηση θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το πλήθος πολιτών που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κοινωνίας σε Κίνηση , στο «σπίτι της» όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο Γ Τσεπκεντζής. Οι πολίτες μετέφεραν το κλίμα αισιοδοξίας και νίκης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Στην ομιλία του Γ. Τσεπκεντζής τόνισε «ότι σε τούτα τα χώματα πια ο φόβος δεν φυτρώνει. Δεν φωλιάζει πλέον σε τούτες τις ψυχές. Ένας μήνας έμεινε πια .Θυμίζουν ξεδοντιασμένα θηρία σε θίασο μιας άλλης εποχής.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και στον στόχο της ομάδας του για ένα δήμο έξυπνο, πράσινο και αλληλέγγυο.

Παράλληλα παρουσίασε το δεύτερο μέρος των υποψηφίων Γάντζιου Ευαγγελία, Άννα Μακρυγιάννη Καρτσαμάρη, Γιώργος Τάνης, Καίτη Τσίτση, Παππάς Δημήτρης, Δέσποινα Μιχαήλ και Μανωλάκης Στέφανος.
Κλείνοντας επισήμανε ότι «Τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία που θα μας βρει νικητές. Και μαζί νικητής θα είναι και ο τόπος μας.»