Στην Εθνική Ομάδα  Παίδων κατάφερε να μπει ο Τρυφωνίδης Ευθύμιος του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.
Με μια εκπληκτική εμφάνιση στην κατηγορία -65 κιλά της Πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα Παίδων ο Τρυφωνίδης Θέμης αγωνίστηκε αποφασισμένος ,δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους κερδίζοντας τους όλους με μεγάλη διαφορά. Μάλιστα δεν πρόφτασε να παίξει ολόκληρο γύρο (1:30′ )αφού σταματούσαν όλοι στους 12 πόντους διαφορά πριν το λεπτό. Αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες και πήρε επάξια τον τίτλο του Πρωταθλητή και πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Η πρόκριση πραγματοποιήθηκε το περασμένο  τριήμερο 12-13-14/4 στην πόλη της Χαλκίδας. Απο τον Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ αγωνίστηκε και ο Τσακίρης Νικόλας  στην κατηγορία -57 κιλά, είχε να αγωνιστεί σε πέντε αγώνες  δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.
Την ομάδα συνόδευαν οι προπονήτριες Μπιρόζη Αναστασία και Ιορδάνα.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την επιτυχία.
Προχωράμε τώρα με υψηλούς στόχους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Άλλωστε είναι κάτι που το έχουν καταφέρει αρκετοί αθλητές του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ στο παρελθόν υποδεικνύοντας την καλή δουλεία που γίνεται. Γιατί όχι πάλι;
Μάλιστα μετά την πανδημία του covid-19 και τις απώλειες της στην ομάδα ο Τρυφωνίδης είναι ο πρώτος που μπαίνει ξανά στην Εθνική Ομάδα.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.