Αν ενδιαφέρεσαι για σπουδές Προπονητικής ή Αθλητικής Δημοσιογραφίας μη χάσεις αυτή τη μέρα!

Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει Open Day για σπουδές Αθλητισμού και Αθλητικής Δημοσιογραφίας την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις της αλυσίδας γυμναστηρίων Gymnasium, Τσιμισκή 43, στη 13:15, με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Η Υπ. Διδάκτωρ της Σ.Ε.Φ.Α.Α., Μέλος του Δ.Σ. των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του Τομέα, κα Ντοβόλη Αποστολία, θα μιλήσει στους καλεσμένους του Open Day για τις σύγχρονες εξελίξεις στον διεπιστημονικό τομέα του Αθλητισμού και τις ολοκληρωμένες γνώσεις που παρέχονται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσω των αποκλειστικών συνεργασιών που εξασφάλισε το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.
Η σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία προστάζει μια Ολιστική Προσέγγιση Κατάρτισης και το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ στοχεύει να προετοιμάσει τους μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου, προκειμένου να προσφέρουν Υψηλής Ποιότητας παροχή Υπηρεσιών σε κάθε Δομή του Αθλητισμού.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ειδικότητες των Τομέων και για τις δυνατότητες διάκρισης και εξέλιξης στην αγορά εργασίας.
Παρακολουθώντας τις Διεθνείς και Εγχώριες Τάσεις στην Αθλητική Αγορά, σχεδιάζουμε το κατάλληλο «προπονητικό πρόγραμμα» ώστε να εξασφαλίσουμε «τη νίκη στο στίβο» της άμεσης απορρόφησης των σπουδαστών μας στα πεδία ενδιαφέροντος τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ο Αθλητισμός εξελίσσεται. Εσύ θα ακολουθήσεις;
#EVOLUTION.
Για Κράτηση Θέσης Κάλεσε στο 2310 281 282 ή στο [email protected]
Πληροφορίες
Είσοδος Ελεύθερη
ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 281 282