Χαρμόσυνες εικόνες γεμάτο ευεξία και χαμόγελα, δίπλα από τα ποτάμια που διαπερνούν την πόλη μας, έτρεξαν οι συμπολίτες μας αλλά και συμπολίτες από πολλές περιοχές, με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο εχθές το απόγευμα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Την ασφάλεια των αθλητών φρόντισε η πολυμελής ομάδα εθελοντών που οργάνωσαν οι Εδεσσαίοι Εθελοντές μαζί με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Αερωπού Έδεσσας.

Ιδιαίτερη μνεία στους εθελοντές που με τη δική τους συμβολή έδειξαν ότι η βοήθεια που προσφέρουν είναι μία ανιδιοτελής προσφορά που συμβάλλει στη συνολική ευημερία της κοινωνίας και φυσικά της ίδιας μας της πόλης! Άψογη ήταν και η τροχαία της Έδεσσας όπου με τη συμβολή της έφερε σε πέρας την εύρυθμη λειτουργία των οδηγών και με ασφάλεια έτρεξαν όλοι οι συμμετέχοντες.

Η επιχείριση Οthon Catering ήταν επίσημος χορηγός υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια του 6ου Νυχτερινού Δρόμου Νερού προσφέροντας χυμούς και σάντουιτς στους συμμετέχοντες!

Τον 6ο Νυχτερινό Δρόμο Νερού Έδεσσας τον συνδιοργανώνουν οι : Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, Γυμναστικός Σύλλογος Έδεσσας, Εδεσσαϊκή Γ.Ε., ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ Έδεσσας, ΠΑΣ Φλαμουριάς, Σύνδεσμος Κριτών Στίβου Πέλλας-Κιλκίς, φυσικά η ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας κι όλα αυτά υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο μοναδικός, παρουσιαστής της εκδήλωσης, Βαγγέλης Κυριακού.

Τα αποτελέσματα σε λίγες ώρες στην ίδια σελίδα θα προστεθούν. Παρακάτω μερικές στιγμές από την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του 6ου Νυχτερινού Δρόμου Νερού της Έδεσσας!