Στις 23 Μαρτίου 2020 έγινε, σε στενό περιβάλλον λόγω των μέτρων της μη εξάπλωσης του κορωνοϊόυ η παράδοση- παραλαβή της Διοίκησης της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού “ΕΛΑΣΣΩΝ”.

Τη θέση του απερχόμενου Υποστράτηγου Διοικητή Δημοκρίτου Κωνσταντάκου παρέλαβε ο Υποστράτηγος Σωτήρης Κωστάκογλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου, Ποντίων Έδεσσας “ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς” καλωσορίζει το νέο Διοικητή και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Στον απερχόμενο Διοικητή, με τον οποίο συνεργαστήκαμε άψογα, και από την πρώτη γνωριμία με τον Σύλλογο, αγκάλιασε και στήριξε τις επετειακές εκδηλώσεις των 50 χρόνων του Συλλόγου μας.

Μας παραχώρησε με πολύ χαρά την ΛΑΦΕ και τις 2 φορές για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων μας. Τίμησε με την παρουσία του, τις επετειακές εκδηλώσεις.

Έκανε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποδοθούν οι ανάλογες τιμές στην έλευση των Ιερών Εικόνων του Πόντου προεξεχούσης της εικόνας της Παναγίας Σουμελάς με την παρουσία στρατιωτικής μπάντας, αγήματος αλλά και με την παρουσία του συνόλου της ηγεσίας της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού στο μεγάλο γεγονός για τον Σύλλογο αλλά και για την πόλη μας.

Την παραμονή των Χριστουγέννων τον επισκεφθήκαμε περί τα 20 άτομα και ψάλλαμε τα κάλαντα. Τέλος παρέστη στην κοπή Βασιλόπιτας στο εντευκτήριο του Συλλόγου.

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε εγκάρδια κάθε επιτυχία στη νέα θέση του, ως Υποδιοικητή ΓΕΣ/ΓΕΠΣ -ΔΙΔΟΕ.

Με τιμή το Δ.Σ.