Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (5 Μαΐου 2020) το βράδυ στην Πιερία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για ληστεία. Επίσης σε βάρος της εκκρεμούσαν και 3 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 9 μηνών, για κλοπές , απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (5 Μαΐου 2020) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (5 Μαΐου 2020) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν διαρρήξει αποθήκη και να έχουν αφαιρέσει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και είδη, συνολικής αξίας 500 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.