Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης

Συνελήφθη χθες (16 Ιουνίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα στην προσπάθειά του να εξέλθει από τη χώρα, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 46 ετών και 1 μήνα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Εξιχνιάσεις κλοπών

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα στα τέλη Μαρτίου 2020 αφαίρεσε μέσα από οικία που βρίσκεται στο Κιλκίς μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Από τους αστυνομικούς βρέθηκε η μοτοσικλέτα και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα διότι όπως προέκυψε από την έρευνα βραδινές ώρες τις 13ης Ιουνίου 2020 αφαίρεσε από περιοχή της Χαλκιδικής ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και στη συνέχεια αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.