Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (23 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Σερρών, για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση συμμορίας. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του Εισαγγελέα Βόλου, σύμφωνα με την οποία διατάσσεται η σύλληψη του προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής φυλάκισης 6 ετών, 6 μηνών και 22 ημερών.


Σύλληψη για απάτη

Συνελήφθη χθες (23 Ιουλίου 2020) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς μετά από καταγγελία ημεδαπού άνδρα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, η συλληφθείσα μαζί με συνεργό της έπεισαν τον ημεδαπό άνδρα να τους καταβάλλει μέσω τραπεζικού λογαριασμού το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, για δήθεν αγορά ανυψωτικού μηχανήματος (κλαρκ), όπου είχαν αναρτήσει σχετική διαδικτυακή αγγελία πώλησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύλληψη για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθη προχθές (22 Ιουλίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε συνολικά 5 αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμής εξόδου τους από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.