Λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων των δύο τελευταίων ημερών συμμετείχα σε δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις, μία με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Αντιστράτηγο Π.Σ. ε.α. Βασίλη Παπαγεωργίου και μία με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 στην περιοχή μας επιβάλλει επαγρύπνηση. Η Αντιπεριφέρεια Πέλλας, οι Δήμοι του Νομού Πέλλας, οι Υγειονομικοί φορείς και η Αστυνομία, συντονίζουμε τις προσπάθειές μας για να τιθασευτεί η κατάσταση και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί test σε δομές όπως είναι το γηροκομείο, αλλά ζήτησα επιτακτικά να γίνουν test σε ευρεία κλίμακα του τοπικού πληθυσμού.
Από την πλευρά του Δήμου Έδεσσας έχουμε ορίσει από νωρίς υπεύθυνο Covid-19 τον γιατρό και Αντιδήμαρχο Κώστα Λαμπρόπουλο, για τον καλύτερο συντονισμό όλων των δράσεων μας και έχουμε πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.
Είναι χρέος όλων μας να τιθασέψουμε την κατάσταση, με αυτοπεριορισμό όλων όσων έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα και απαρέγκλιτη τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας από ΟΛΟΥΣ τους πολίτες.