Η κοινωνία του Δήμου Σκύδρας έδειξε για μια ακόμη φορά εμπράκτως την αλληλεγγύη της στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως στην περίπτωση των κατοίκων του Δήμου Καρδίτσας και των γειτονικών περιοχών που συνεχίζουν τον αγώνα για να ξεπεράσουν τις επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός».

Από τις αρχές Οκτωβρίου μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Σκύδρας και με τον συντονισμό της Αντιδημαρχίας Πρόνοιας – Κοινωνικής Πολιτικής και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Μαρίας Γιακαμόζη συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης: κλινοσκεπάσματα – πετσέτες, είδη διατροφής, υγιεινής, καθαριότητας μακράς διάρκειας κ.α. τα οποία, αφού ταξινομήθηκαν και πακεταρίστηκαν, στάλθηκαν την Παρασκευή 30/10/2020 στην Καρδίτσα.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί όλες κι όλους τους πολίτες του Δήμου Σκύδρας για την ανταπόκρισή τους, όπως και τους: «Μακεδονική Χαλβατζής ΑΒΕΕ», «Σούλης ΑΒΕΕ», «Αφοί Μπόφτση», «Λογιστικό Γραφείο Ασημίνας Γκουνούλη», «Νέα Σκυδραΐκή – μεταφορική», «Λαρισαΐκή – μεταφορική», «Αφοί Γρηγοριάδη Ο.Ε.», Ομάδα Αλληλεγγύης «΄Αλμπατρος» παράρτημα Έδεσσας και τα στελέχη του Δήμου Σκύδρας.
Παράλληλα, ο Δήμος Σκύδρας εκφράζει την ευχή για γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών στην Καρδίτσα πριν επιδεινωθούν τα καιρικά φαινόμενα ώστε να επανέλθει το γρηγορότερο η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των συνανθρώπων μας.