Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας

 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΛΑΤΑΝΗΣ –ΕΔΕΣΣΗΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

 

  • Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. Παράκληση για την Εορτή των Δέκα Μαρτύρων εν Κρήτης (κεκλεισμένων των θυρών).

  • Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου και ώρα 5.30 π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας Χριστουγέννων (Ανοικτών των θυρών μέχρι 25 άτομα, ο ναός θα είναι ανοικτός για προσκύνηση και ατομική προσευχή μέχρι τις 12 π.μ.)

  • Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας για την εορτή του Αγίου Στεφάνου – Τρίτη μέρα Χριστουγέννων (κεκλεισμένων των θυρών).

 

  • Παρασκευή 1 Ιανουαρίου και ώρα 7.30 π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας Περιτομή του Χριστού (Ανοικτών των θυρών μέχρι 25 άτομα, ο ναός θα είναι ανοικτός για προσκύνηση και ατομική προσευχή μέχρι τις 12 π.μ.)

  • Τετάρτη 6 Ιανουαρίου και ώρα 7 π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας  Θεοφανείων (Ανοικτών των θυρών μέχρι 25 άτομα, ο ναός θα είναι ανοικτός για προσκύνηση και ατομική προσευχή μέχρι τις 12 π.μ., θα διατεθεί ο αγιασμός σε εμφιαλωμένα μπουκαλάκια στην εξωτερική πύλη του ναού)

 

  • Πέμπτη 7 Ιανουαρίου και ώρα 7.30 π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας εορτή Βαπτιστή Ιωάννη του Προδρόμου (κεκλεισμένων των θυρών).
  • ΟΔΗΓΙΕΣ  ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

     

    Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοικτός για τούς πιστούς τόσο για προσκύνηση και κατ᾿ ιδίαν προσευχή, όσο και για προσέλευση κατά τις κύριες Θείες Λειτουργίες των τριών μεγάλων Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου:

     

    Χριστούγεννα (από τις 5.30 π.μ. μέχρι 12 π.μ.)

    Περιτομή το Χριστο (από τις 7.30 π.μ. μέχρι 12 π.μ.)

     Θεοφάνεια (από τις 7 π.μ. μέχρι 12 π.μ.)

     

    – Τηρούμε τις προβλεπόμενη απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ του κάθε ατόμου (μέγιστος αριθμός ατόμων 25 εντος ναού), με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

     

    – Ο Αγιασμός των Θεοφανείων θα υπάρχει σε εμφιαλωμένα μπουκαλάκια (1 μπουκαλάκι ανά οικία) και θα μπορείτε να το πάρετε μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας από την εξωτερική πύλη του ναού.

     

    – Κατά την είσοδο του ναού βάζουμε υποχρεωτικά αντισηπτικό.

     

    – Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν πρόσφορο ή αρτοκλασίες να έρθουν σε επικοινωνία στα τηλέφωνα 6982925260 και 6980592084.