Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας πραγματοποίησε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Πρωτογενής Τομέας και Πανδημία».

Στη διαδικτυακή εκδήλωση συμμετείχαν ο Σταύρος Αραχωβίτης, Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ  Ν. Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και πλήθος αγροτών και εκπροσώπων αγροτικών φορέων του νομού .

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ,  από τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη και την Βουλευτή του Ν. Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη, εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον αγροτικό κόσμο του Νομού Πέλλας τονίζοντας πως ο αγροτικός κόσμος σε όλη τη χώρα, έφτασε σε οικονομικό αδιέξοδο και αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης. Ανέλυσαν τις θέσεις τους καθώς και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για τον αγροτικό τομέα και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν ώστε ο πρωτογενής τομέας να σταθεί όρθιος μέσα στην λαίλαπα της πανδημίας .

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών φορέων του νομού τόνισαν από την πλευρά τους  πως ο αγροτικός κόσμος σε όλη τη χώρα αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα επιβίωσης,  προτείνοντας  μεταξύ άλλων μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης στον αγροτικό τομέα .

Τόσο οι εκπρόσωποι των αγροτών όσο και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ  επεσήμαναν την ανάγκη να συνεχιστεί η επικοινωνία και ο διάλογος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ  στο νομό Πέλλας με όλες τις δυνάμεις του θα συνεχίσει να προβάλει τα προβλήματα όλων των παραγωγικών και επαγγελματικών ομάδων του νόμου  συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην επίλυση τους . Η διαδικτυακή εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά στο facebook από την σελίδα «Παρέμβαση στην Πέλλα» φθάνοντας τις 5.000 επισκέψεις .

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ