Εξιχνιάσεις απάτης · Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ανδρόγυνου, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 13η Οκτωβρίου 2020 τηλεφώνησαν σε ημεδαπό άνδρα στη Χαλκιδική, στον οποίο η γυναίκα ισχυρίσθηκε ότι είναι δικαστική λειτουργός και τον έπεισαν να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, προκειμένου να αρχειοθετηθεί δήθεν δικαστική υπόθεση.

· Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, με το πρόσχημα πώλησης ανυψωτικού μηχανήματος μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα, έπεισε ημεδαπό άνδρα στην Πέλλα, να καταθέσει σε λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 620 ευρώ, ως δήθεν προκαταβολή για την αγορά του μηχανήματος.

Εξιχνίαση κλοπής Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου 2020 ενεργώντας μαζί με μία συνεργό της, πλησίασαν ημεδαπή γυναίκα στις Σέρρες με το πρόσχημα ότι γνωρίζονται μεταξύ τους και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, αξίας 500 ευρώ σύμφωνα με την δήλωση της παθούσας.
Σύλληψη για κλοπές Συνελήφθη προχθές (8 Δεκεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 7 και 8 Δεκεμβρίου 2020, διέπραξε κλοπές υποδημάτων από τον εξωτερικό χώρο τριών διαμερισμάτων σε περιοχή της Πέλλας, αφαιρώντας συνολικά 8 ζευγάρια υποδημάτων αξίας 440 ευρώ. Στην κατοχή του εντοπίσθηκαν τα κλεμμένα υποδήματα τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Επίσης, κατασχέθηκαν από την κατοχή του επιπλέον 18 ζευγάρια υποδημάτων, οι ιδιοκτήτες των οποίων αναζητούνται για να τους αποδοθούν.