Εξιχνίαση κλοπών

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και ενός ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου 2020, παραβίασαν οικία ημεδαπού σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 1.050 ευρώ και κοσμήματα αξίας περίπου 18.000 ευρώ. Επίσης αφαίρεσαν μία τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησαν ανάληψη χρηματικού ποσού 200 ευρώ.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας μαζί με συνεργό τους, τα ξημερώματα της 15ης Απριλίου 2020, παραβίασαν περίφραξη κτήματος ημεδαπού και αφαίρεσαν ποσότητες φυτοφαρμάκων συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 5η Δεκεμβρίου 2020 σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσαν από αποθήκη αγροικίας ημεδαπού, κουφώματα αλουμινίου και ένα θερμαντικό σώμα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Εξιχνίαση απάτης

Σε συνέχεια του από 27 Οκτωβρίου 2020 Δελτίου Τύπου αναφορικά με εξαπάτηση πολίτη στην Πιερία, μέσω αποστολής sms, υφαρπαγή των στοιχείων του και αφαίρεση 18.530 ευρώ από τραπεζικό του λογαριασμό, μετά από αναλυτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός αλλοδαπού άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (11 Δεκεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, παραβίασε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε δύο ηλεκτρονικές συσκευές και φιάλες ποτών, συνολικής αξίας 130 ευρώ.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (11 Δεκεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, οι οποίοι εντοπίσθηκαν να προσπαθούν να αφαιρέσουν αντικείμενα από κατάστημα σε περιοχή των Σερρών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από το ίδιο κατάστημα καλώδια και μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία εντοπίσθηκαν σε όχημα που χρησιμοποιούσαν. Κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μαχαίρι που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και το παραπάνω όχημα.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (11 Δεκεμβρίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο κατά την έξοδό του από την χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 4 μηνών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

• Συνελήφθη χθες (11 Δεκεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 7 μηνών, για κλοπές και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.