Σύλληψη για ζωοκτονία

Συνελήφθη χθες (14 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, πυροβόλησε και θανάτωσε με κυνηγετική καραμπίνα ένα σκύλο ημεδαπού. Η παραπάνω κυνηγετική καραμπίνα βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν προχθές (13 Ιανουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 7 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, αρχικά εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγουν. Στην συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, όμως εντοπίσθηκαν λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο οδηγός του οχήματος μετέφερε τα υπόλοιπα άτομα με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου 2020, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά συνολικής αξίας 180 ευρώ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη προχθές (13 Ιανουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 96,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.