Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (26 Απριλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε τη στιγμή που αποβιβαζόταν από υπεραστικό λεωφορείο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         17 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 544,9 γραμμαρίων,

·         4 συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 11,5 γραμμαρίων,

·         1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

·         το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και

·         3 κινητά τηλέφωνα.

 

Σύλληψη για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών Συνελήφθη προχθές (25 Απριλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου του οχήματος που οδηγούσε, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Επίσης συνελήφθη ακόμη ένας αλλοδαπός άνδρας, τον οποίο μετέφερε στο όχημα με σκοπό τη μη νόμιμη έξοδό του από τη χώρα. Όπως προέκυψε από την έρευνα, στο παραπάνω όχημα μετέφερε επιπλέον 6 αλλοδαπούς, με σκοπό τη μη νόμιμη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι είχαν τραπεί σε φυγή. Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίσθηκαν και οι υπόλοιποι 6 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν σε περιοχή της Πέλλας. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του οδηγού.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση και ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (26 Απριλίου 2021) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για διακεκριμένη κλοπή κατά εξακολούθηση. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.
Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (26 Απριλίου 2021) το πρωί, σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας και του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, μπήκαν παράνομα σε χώρο επιχείρησης και αφαίρεσαν από 10 σταθμευμένα οχήματα συνολικά 10 μπαταρίες και 1 ραδιοκασετόφωνο, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και θα αποδοθούν στον νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.