Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (27 Απριλίου 2021) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του που βρίσκεται σε περιοχή του Κιλκίς, βρέθηκαν 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 12 εκατοστών, που εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (27 Απριλίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας μία ημεδαπή γυναίκα καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών νωρίτερα την ίδια ημέρα προσέγγισε μία ηλικιωμένη ημεδαπή και  με τη μέθοδο της απασχόλησης της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ. Το χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην παθούσα.
Εξιχνίαση κλοπής Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών το βράδυ της 22ης Απριλίου 2021 αφαίρεσε μέσα από αυλή οικίας, που βρίσκεται σε περιοχή των Σερρών, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα αξίας 1.250 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.