Συλλήψεις για ναρκωτικά ·  Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2021) το απόγευμα, σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε όχημα που χρησιμοποιεί και σε υπόγειο χώρο της οικοδομής όπου διαμένει, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών «Άτλας», εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 7 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 172,9 γραμμαρίων και 1 ζυγαριά ακριβείας. Επίσης, κατασχέθηκαν 1 κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του, καθώς επίσης και το παραπάνω όχημα.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

 

· Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην αυλή, 5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου και 30 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

· Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε γλάστρες, 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 45 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών Συνελήφθησαν χθες (30 Ιουνίου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν διαπιστώθηκε να μεταφέρουν έναντι αμοιβής, 7 αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.
Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2021) το απόγευμα, στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το προηγούμενο βράδυ αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο ενός ημεδαπού, αξίας 250 ευρώ, μέσα στη θήκη του οποίου, υπήρχαν μία τραπεζική κάρτα και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ. Τα προαναφερόμενα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.