Σε συνέχεια και συμπληρωματικά του δελτίου τύπου της 02/11/2021 ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

εργασίες κοπής πρασίνου και στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού  2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί της κεντρικής νησίδας της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ. 3 +500) έως τον οικισμό της Χαλκηδόνας (Χ.Θ. 37+000), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας τμηματικά, αρχικά στην κατεύθυνση προς την Έδεσσα και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021,  με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου της 02/11/2021 άλλο τεχνικό συνεργείο, από την Τετάρτη 03/11 έως και την Τρίτη 16/11/2021, θα εκτελεί εργασίες κοπής πρασίνου δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στις δύο κατευθύνσεις τμηματικά, από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.