Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη προχθές (8 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         ποσότητες ηρωίνης βάρους 10,8 γραμμαρίων,

·         3,9 γραμμάρια κοκαΐνης,

·         7 ναρκωτικά δισκία,

·         1 κινητό τηλέφωνο και

·         χρηματικό ποσό 1.070 ευρώ.

Επίσης, εντοπίσθηκαν 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, που έκρυβε η ημεδαπή σε κάδο απορριμμάτων έξω από την οικία της.

 

Εξιχνιάσεις κλοπών Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2021 αφαίρεσε διαδοχικά δύο οχήματα από περιοχή της Ημαθίας, τα οποία εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς εγκαταλειμμένα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι μία ημέρα μετά, ενεργώντας με συνεργό του τις μεταμεσονύκτιες ώρες, παραβίασαν δύο οικίες σε περιοχή της Ημαθίας, από όπου αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (9 Δεκεμβρίου 2021) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (10 Δεκεμβρίου 2021) και ώρα περίπου 12.30, στο 44ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας στην περιοχή Πλατύ Ημαθίας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε διαδοχικά σε δεύτερο όχημα, διαχωριστική νησίδα και πληροφοριακές πινακίδες και στη συνέχεια ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 65χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.