Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής και παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθησαν χθες (15 Δεκεμβρίου 2021) το βράδυ στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα, προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα παρεκκλήσι, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν. Σε έρευνα του οχήματος που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, 1 τσεκούρι μήκους 70 εκατοστών και 1 μαχαίρι με μήκος λάμας 11 εκατοστών. Επίσης, στην κατοχή του ενός ημεδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Σύλληψη για ναρκωτικά  

Συνελήφθη χθες (15 Δεκεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 257 γραμμαρίων.

 

Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2021 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν από κοινού ένα όχημα, αξίας 6.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.