Εξιχνίαση κλοπών ·       Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, μαζί με τουλάχιστον δύο συνεργούς του, από το βράδυ της 29 προς 30 Οκτωβρίου 2021, διέπραξαν σε περιοχή του Κιλκίς:

Ø  2 διαρρήξεις οχημάτων, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 500 ευρώ και ένδυμα,

Ø  4 διαρρήξεις καταστημάτων, όπου από τα 2 καταστήματα αφαίρεσαν χρήματα και προϊόντα συνολικής αξίας 200 ευρώ,

Ø  1 κλοπή οχήματος από υπόγειο χώρο οικίας και

Ø  1 διάρρηξη γραφείου Ιερού Ναού, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

·       Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, βραδινές ώρες της 14 προς 15 Ιανουαρίου 2022, παραβίασε επιχείρηση ημεδαπού στη Βέροια και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία, συνολικής αξίας 8.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Εκτέλεση Εντάλματος Σύλληψης Συνελήφθη χθες (27 Ιανουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και ένταλμα προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Χαλκιδικής, για το αδίκημα της κλοπής.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη χθες (27 Ιανουαρίου 2022) το πρωί  σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα καταστήματος ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 182 πακέτα τσιγάρων και 3 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης από το κατάστημα κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων.