Στο Μέγαρο Μαξίμου παραβρέθηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2022 ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης όπου πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα της πολιτικής επικαιρότητας ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Νομού Πέλλας.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν τα ζητήματα υποδομών της περιοχής, σημείο όπου έγινε ειδική αναφορά στο θέμα της κατασκευής του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα», ένα έργο που προχωράει με απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Ενώ συζητήθηκε και η προοπτική δεύτερης σύνδεσης του Νομού Πέλλας με την Εγνατία Οδό από την πόλη των Γιαννιτσών.

Η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε και τη συζήτηση για τις κοινωνικές κατηγορίες (έμποροι, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, άνεργοι και αγρότες) που επλήγησαν από την πανδημία, τα μέτρα που ελήφθησαν από την Κυβέρνηση, όπως επίσης και για τη συνεχή μέριμνα της Πολιτείας με στόχο την οριστική αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης. Εκτενώς συζητήθηκε και το θέμα της ενεργειακής κρίσης και της ανάγκης για στροφή σε καθαρότερες και φθηνότερες μορφές ενέργειας, θέμα για το οποίο ο Βουλευτής ζήτησε τη συμβολή του Πρωθυπουργού για παρεμβάσεις που θα επιτρέψουν την ανάπτυξη του δικτύου των ΑΠΕ στο Νομό Πέλλας. Τέλος, ο Πρωθυπουργός ζήτησε να ενημερωθεί και για τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο της Πέλλας, με το Βουλευτή να παρουσιάζει όλα τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής.

Ο Διονύσης Σταμενίτης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνάντηση αλλά κυρίως για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει για το Νομό Πέλλας, γεγονός που αποδεικνύεται από τις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες λύνουν χρόνια προβλήματα της περιοχής, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την απόφαση για την αναβάθμιση και την κατασκευή του οδικού δικτύου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα».