Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (10 Φεβρουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, αλλά και σε κοντινό κτίριο που χρησιμοποιούσε ως αποθήκη, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε συνολική ποσότητα κάνναβης, βάρους 891,3 γραμμαρίων. Επίσης, συνελήφθησαν 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς στην κατοχή τους συνολικά, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 18,6 γραμμαρίων, που όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον ανωτέρω ημεδαπό.

 

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (10 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι, στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μαζί με δύο ακόμη ημεδαπές συνεργούς της, διέρρηξαν μονοκατοικία, από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ. Μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα χθες (10 Φεβρουαρίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, εισήλθε παράνομα σε κατάστημα που βρίσκεται σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.