Εξιχνίαση κλοπών ·   Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 9ης Φεβρουαρίου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από 5 σταθμευμένα φορτηγά οχήματα 8 μπαταρίες συνολικής αξίας 1.260 ευρώ, οι οποίες εντοπίσθηκαν σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

·   Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, πρωινές ώρες της 19ης Φεβρουαρίου 2022, οδηγώντας όχημα στο οποίο επέβαινε και γυναίκα συνεργός του, προσέγγισαν διαδοχικά 3 ηλικιωμένες γυναίκες σε περιοχές της Χαλκιδικής, από τις οποίες η συνεργός του με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από την κατοχή τους 3 χρυσές αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό τους, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ.

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθησαν το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου 2022 σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 4 αλλοδαποί άνδρες, καθώς εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε όχημα που οδηγούσε ο ένας από αυτούς και κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξαν πλαστογραφημένα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.
Εξιχνίαση απάτης Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Μάιο του 2022, προσποιούμενος τον τεχνικό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή ιδιοκτήτρια περιπτέρου και με το πρόσχημα συντήρησης μηχανημάτων για την έκδοση καρτών ανανέωσης χρόνου κινητής τηλεφωνίας, απέσπασε από την ημεδαπή 4 κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, συνολικής αξίας 120 ευρώ.
Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (21 Φεβρουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσαν από αποθήκη ένα όχημα ημεδαπού, το οποίο εντοπίσθηκε στην κατοχή τους από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε. Επίσης κατασχέθηκε ένα φορτηγό όχημα που χρησιμοποιούσαν για να ρυμουλκήσουν το κλεμμένο όχημα.