Δεν έπεφτε καρφίτσα στον Πολυχώρο Καταρράκτες στο πάρτυ της ομάδας «Έτσι Μεγαλώσαμε».  Άνθρωποι όλων των ηλικιών απόλαυσαν τον μοναδικό Πασχάλη Αρβανιτίδη.

ΚΑΜΕΡΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΪΤΣΟΣ

Με την ίδια εφηβική λάμψη ένας Πασχάλης από τα παλιά βρέθηκε στην Έδεσσα το περασμένο Σάββατο στον πολυχώρο Καταρράκτες και ταξίδεψε το κοινό σε μελωδίες αγαπημένες. Ο Πασχάλης ερμήνευσε τραγούδια από την δεκαετία 60-70-80 και τους θρυλικούς Olympians τότε που ξεκίναγε η μοναδική του πορεία στην εποχή της επανάστασης ενώ έδωσε και τους ρυθμούς που τον έκαναν ξεχωριστό στην σόλο καριέρα του.

 

Ο Πασχάλης άφησε μια πολύ γλυκιά γεύση σε όλον τον κόσμο που βρέθηκε στην Έδεσσα διασκεδάζοντας για πάνω από διόμιση ώρες με το μοναδικό του πρόγραμμα μέχρι αργά το βράδυ.

Λίγα λόγια για τον μοναδικό Πασχάλη

Ο Πασχάλης για τους νεότερους που δεν τον γνώρισαν στις μεγάλες δόξες του έβαλε τις βάσεις και είναι ο πρώτος που προσάρμοσε τον ελληνικό στίχο στο ελληνικό μοντέρνο τραγούδι. Η καριέρα του ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία, με το συγκρότημα των Olympians, με τους οποίους έμελλε να αλλάξει όλη η ελληνική μουσική. Μάλιστα σε συναυλία του στην Αθήνα, στο Καλλιμάρμαρο στις 5 Οκτωβρίου του 1966 οι 60.000 θεατές αποθεώνουν τον Πασχάλη.

Ακολούθησε η επιτυχημένη σόλο καριέρα του, με πάμπολλες επιτυχίες.

Το 1977 με την συμμετοχή του στην Eurovision καταφέρνει να φέρει την Ελλάδα στην 5η θέση, με το Μάθημα Σολφέζ του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Σέβης Τηλιακού.

Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 μεγάλους δίσκους και αμέτρητους μικρούς ενώ πολλοί έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ξεπερνώντας τις 200.000 αντίτυπα. Η κυκλοφορία των δίσκων του Party On The Rocks, 9 Τρόποι Αγάπης, Ερωτικά Μηνύματα, Παντού Φωτογραφίες σου, αποτελούν έως και σήμερα σταθμό στην ελληνική δισκογραφία, με πωλήσεις ρεκόρ 150.000 – 200.000 αντίτυπα, με το συγκρότημα των Olympians, με τους οποίους έμελλε να αλλάξει όλη η ελληνική μουσική. Μάλιστα σε συναυλία του στην Αθήνα, στο Καλλιμάρμαρο στις 5 Οκτωβρίου του 1966 οι 60.000 θεατές αποθεώνουν τον Πασχάλη.