Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (14 Μαρτίου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρει με όχημα, έναντι χρηματικής αμοιβής, 6 αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Το όχημα που χρησιμοποιούσε και όπως προέκυψε είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, κατασχέθηκε. Επίσης, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Εξιχνίαση απάτης Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και δύο αλλοδαπών γυναικών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2021 μαζί με συνεργό τους, με το πρόσχημα της χορήγησης δανείου με ευνοϊκό επιτόκιο, έπεισαν μία ημεδαπή γυναίκα να καταθέσει τμηματικά σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς το συνολικό χρηματικό ποσό των 22.425 ευρώ.
Εξιχνίαση κλοπής Συνελήφθη χθες το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, προσποιούμενος τον πελάτη, προσπάθησε να αφαιρέσει μέσα από κατάστημα διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας 114 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του υπευθύνου του καταστήματος. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, προ τριημέρου, αφαίρεσε από κατάστημα που βρίσκεται στην ίδια περιοχή, 12 φιάλες αλκοολούχου ποτού, συνολικής 136,2 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του υπευθύνου του συγκεκριμένου καταστήματος.